در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
راه و روش تهيه و گرفتن دفترچه سلامت چیه ؟
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

چگونه در بیمه رایگان سلامت ثبت نام کنیم +آدرس سایت

این مقام مسوول در سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: «در صورتی که در مراحل بررسی فرم ثبت نام اولیه مشخص شود فرد متقاضی دارای پوشش بیمه‌ای سایر سازمان‌ها است، ثبت‌نام نامبرده لغو خواهد شد.»

به گزارش صبحانه، «سیدمهدی میر شاه ولد» سخنگوی ستاد اجرایی بیمه سلامت همگانی در گفت‌وگو با «ایرنا»، گفت: «افرادی که تحت پوشش هیچ‌یک از بیمه‌های پایه سلامت یا درمان نیستند، می‌توانند بدون پرداخت حق بیمه با رعایت شرایط مندرج در سامانه اینترنتی سازمان بیمه سلامت ایران به سامانهبیمه سلامت همگانی(کلیک کنید) مراجعه و ثبت‌نام کنند.»

وی با تاکید بر اینکه فرم این ثبت نام را کسانی می‌توانند، پرکنند که فاقد هرگونه پوشش بیمه سلامت یا درمان هستند، ادامه داد: «از این رو بیمه‌شدگان تحت پوشش سایر سازمان‌های بیمه‌گر از قبیل سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی(ره) و خدمات درمانی نیروهای مسلح شامل این طرح نیستند.»

این مقام مسوول در سازمان بیمه سلامت ایران تاکید کرد: «در صورتی که در مراحل بررسی فرم ثبت نام اولیه مشخص شود فرد متقاضی دارای پوشش بیمه‌ای سایر سازمان‌ها است، ثبت‌نام نامبرده لغو خواهد شد.»

وی یاد آور شد: «افراد فاقد بیمه به‌منظور ثبت‌نام اولیه صرفا می‌توانند به سامانه اینترنتی سازمان بیمه سلامت ایران مراجعه کرده و از هرگونه مراجعه حضوری به سایر سازمان‌های بیمه گر یا دفاتر پیشخوان خدمات دولت یا نمایندگی‌های سازمان بیمه سلامت، جدا خودداری کنند.»

میر شاه ولد افزود: «پس از طی فرآیند ثبت‌نام، فرم‌ها مورد بررسی قرار می‌گیرد و نتایج از طریق ارسال پیامک به شماره تلفن همراه مندرج در فرم ثبت‌نام به اطلاع متقاضی خواهد رسید.»

وی با بیان اینکه صدور دفترچه به مشمولان طرح پس از بررسی فرم ثبت‌نام اولیه و احراز شرایط متقاضی امکان‌پذیر خواهد بود، گفت: «صدور و تحویل دفترچه بیمه سلامت از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت و نمایندگی‌های سازمان بیمه سلامت ایران انجام می‌گیرد که متعاقبا اعلام خواهد شد.»

شرایط و مراحل ثبت نام:

١- صرفا افرادی که فاقد هرگونه پوشش بیمه سلامت یا درمان هستند ، می توانند نسبت به تکمیل فرم ثبت نام اقدام نمایند، لذابیمه شدگان تحت پوشش سایر سازمانهای بیمه گر (از قبیل: سازمان تامین اجتماعی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، خدمات درمانی نیروهای مسلح و ...)مشمول این طرح نمی باشند.

٢- در صورتیکه در مراحل بررسی فرم ثبت نام اولیه ، مشخص شود فرد متقاضی دارای پوشش بیمه ای سایر سازمانهای بیمه گر باشد؛ ثبت نام نامبرده لغو خواهد گردید.

٣- افراد فاقد بیمه به منظور ثبت نام اولیه صرفاً می توانند به سامانه اینترنتی سازمان بیمه سلامت ایران مراجعه نموده و از هرگونه مراجعه حضوری به سایر سازمانهای بیمه گر و یا دفاتر پیشخوان خدمات دولت و یا نمایندگی های سازمان بیمه سلامت ، جداً خودداری نمایند.

٤- پس از طی فرآیند ثبت نام ، فرم ها مورد بررسی قرار گرفته و نتایج از طریق ارسال پیامک به شماره تلفن همراه مندرج در فرم ثبت نام به اطلاع متقاضی خواهد رسید.

٥- با توجه به همزمانی ثبت نام طرح هدفمندی یارانه ها و بمنظور تسهیل فرآیند ثبت نام متقاضیان پوشش بیمه همگانی ، زمان ثبت نام از روزدوشنبه مورخ اول اردیبهشت ١٣٩٣ بوده و صدور دفترچه به مشمولین طرح پس از بررسی فرم ثبت نام اولیه و احراز شرایط متقاضی امکانپذیر خواهد بود.

٦- صدور و تحویل دفترچه بیمه سلامت از طریق دفاتر پیشخوان خدمات دولت و نمایندگی های سازمان بیمه سلامت ایران انجام می پذیرد که متعاقبا اعلام خواهد شد.

آموزش تصویری :

آموزش ثبت نام بیمه سلامت در سامانه www.bimehsalamat.ir