در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام و وقت بخیر
در مورد بیمه های عمر معمولا نگاهها منفی است.عده ای اون رو فقط کلاهبرداری میدونن.من هم با شک به این موضوع نگاه میکنم .به من پیشنهاد بیمه عمر مان تحت پوشش بیمه ایران شده و اقساط ان ماهیانه 120000 تومن هست.ایا در نهایت استفاده از این بیمه را مفید و سوداور میدانید یا نه?
متشکرم
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز ابتدا باید این نکته رو یادآوری کنم که رشته بیمه عمر از طریق بیمه مرکزی در تمامی شرکت ها کنترل میشه و تنها بیمه ای هست که پشتوانه ی اون به صورت مستقیم بیمه مرکزی هست یعنی در صورت بروز هرگونه مشکل برای شرکت بیمه مرکزی قرارداد شما رو تا انتها ادامه میده.

دوم اینکه قوانین این بیمه خیلی سخت تحت نظارت هست و اینطور نیست که هر شرکت این بیمه رو به دلخواه خودش ارائه بده.

پس میشه صد در صد تضمین کرد که این بیمه ها کاملا قانونی هستن و هیچ مشکلی ندارن.

در رابطه با قسمت دوم سوال شما هیچ بیمه ای برای شما ضرر نخواهد بود که چرا که تمامی بیمه ها در تمامی شرکت ها در اصل یک نوع سرمایه گذاری برای جان و مال شماست.به خصوص بیمه های عمر که شمامل دو بخش عمر و سرمایه گذاری هستن یعنی شما یک حق بیمه پرداخت میکنین اما از دو بخش درمانی و سرمایه گذاری بهره مند میشین و فکر میکنم در حال حاضر داشتن بیمه ای که بتونه هم هزینه های سنگین درمانی مثل سرطان ، سکته و یا پیوند اعضا رو بده و هم زمان به شما سود پرداخت کنه نه تنها بیهوده نیست بلکه بسیار هم مفید خواهد بود.

برای مشاوره بیشتر میتوانید با نمایندگی تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.