در دیه و بیمه خودرو توسط
لطفاً در مورد حداکثر تعهدات که در بیمه شخص ثالث ذکر شده (شامل گزینه های :۱-مالی، ۲- بدنی،۳- سرنشین (فوت و نقص عضو راننده مسبب حادثه) و به خصوص در مورد مورد ۳/۱- سرنشین (هزینه پزشکی راننده مسبب حادثه) توضیح بفرمایبد. موارد ۲و۳و۳/۱ چه تفاوتی باهم دارند؟
1 پاسخ
توسط
مالی:خسارات مالی را پوشش می دهد که در حوادث به اشیا و اموال از قبیل خودرو و … وارد می شود جانی: خسارات بدنی که در حوادث جانی به افراد حقیقی وارد می شود حوادث راننده: خساراتی که به راننده مقصر حادثه وارد می شود و هزینه پزشکی از تعهدات بیمه نامه خارج شده است. ارقام درج شده در بیمه نامه نهایت خسارتی می باشد که شرکت های بیمه در تعهداتشان می باشد و در هر حادثه پوشش می دهند.