در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا دریافت الحاقیه افزایش تعهدات در بیمه نامه شخص ثالث الزامی است ؟
3 پاسخ
توسط

هرگاه تعهد پرداخت خسارت، بیش از ارقام قبلی اعلام شده در بیمه نامه باشد، مثلا در زمانی که دیه افزایش میابد، باید به شرکت بیمه مراجعه کنیم و با پرداخت تفاوت حق بیمه آن، تعهد بیمه نامه خود را به روز کنیم.

توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

باتوجه به افزایش دیه در ماه های حرام وعادی از تاریخ 1395/1/1

کلیه دارندگان وسیله نقلیه ملزم به دریافت الحاقیه افزایش تعهدات میباشند ودر صورت خسارت بیمه گر تا میزان تعهد پرداخت مینماید ومابقی به عهده بیمه گذار میباشد.