در بازنشستگی و مستمری توسط
مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان چیه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام مدارک لازم برای برقراری مستمری بازماندگان شامل موارد زیر می باشد :

  • گواهی فوت بیمه شده یا مستمری بگیر که از سوی سازمان ثبت احوال صادر شده باشد.
  •  اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی متوفی و بازماندگان واجد شرایط
  • اصل و تصویر عقد نامه همسر متوفی
  • قیم نامه یا گواهی رشد
  • گواهی تحصیلی برای فرزندان پسر بالای 18 سال
  • صورتجلسه کمیسیون پزشکی در مورد ازکارافتادگی فرزندان یا پدر و مادر و یا شوهر (در صورت لزوم)
  •  مدارک کفالت پدر و مادر
  •  فرم درخواست برقراری مستمری بازماندگان
  • تأئید مراتب حادثه توسط واحد اجرایی طبق ضوابط و مقررات ، در صورتی که فوت بیمه شده در اثر حوادث ناشی از کار باشد
  •  اصل و تصویر انحصار وراثت (ارائه این مدرک درابتدای برقراری مستمری الزامی نمی باشد اما لازم است حداکثر تا 9 ماه پس از تاریخ فوت ارائه گردد.