در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
افرادی که در محیط حادثه می بیند و فوت می کنند آیا حقوق ماهیانه به آنها داده میشود اگر جواب مثبت می باشد با چه میران سابقه کار
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام. اگرمنظور شما محیط کار وحادثه ناشی از کار میباشد. بله مستمری فوت در صورت پرداخت حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی  بر قرار خواهد شد.در غیر اینصورت و عدم پرداخت حق بیمه وبروز حادثه ناشی از کار باید اقدامات قانونی صورت گیرد.