در بازنشستگی و مستمری توسط
پدرم سال 85 فوت کرده حین فوت 6 ماه بود که در یک شرکت کار میکرد ولی حق بیمه یک ماهش رو پرداخت کرده بودن حال با چند سال تلاش تونستم حق بیمه پنج ماه روهم بگیرم و در ده سال آخر حیات نیز یک سال بیمه داشته.حال مستمری پرداخت میکنن؟ واینکه از سال 85 تا به حال نیز غرامت میدهند؟چطور حساب میکنن غرامتو.با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چونکه شما ادعای سابقه در اداره کار داشتید وحق بیمه 5ماه رو بعد از فوت پدر پرداخت کرد ه ایدتامین اجتماعی حقوق بازماندگان رو از تاریخ وصول حق بیمه محاسبه میکند که این منطقی وقانونی نمیباشد وشما میتوانید از طریق شکایت به دیوان عدالت اداری از تاریخ فوت حقوق رو دریافت کنید