در سوابق بیمه توسط
تامین اجتماعی می تواند در قبال رای صادره از سوی اداره کارومحکومیت کارفرما درقبال بیمه سنوات گذشته اقدام نکند؟ شعبه 6 تهران این کارکرد والان 14ماه سابقه من با داشتن رای اداره کار همچنان بلاتکلیف است
2 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام تا زمانی که کارفرما حق بیمه مقرر را واریز نکند سابقه برای شما منظور نمی شود

در صورتی که رای به نفع شما بوده کارفرما باید مبلغ محاسبه شده توسط تامین اجتماعی را به حساب سازمان باید واریز نماید