در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در صورتی که کارفرما وسایل ایمنی را در اختیار کارگر قرار دهد و بر اثر عدم استفاده از وسایل ایمنی حادثه ای در کارگاه رخ دهد، مقصر کیست ؟
2 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

به موجب تبصره 2 ماده 95 قانون کار چنانچه کارفرما یا مدیران واحد های موضوع ماده 85 این قانون برای حفاظت فنی و بهداشت کار وسایل و امکانات لازم را در اختیار کارگر قرار داده باشند و کارگر با وجود آموزش  های لازم و تذکرات قبلی بدون توجه به دستورالعمل و مقررات موجود از آن ها استفاده ننماید و همین عامل از علل بروز حادثه باشد کارفرما در این خصوص مسیولیتی نخواهد داشت.