در سختی کار و مشاغل سخت توسط
سلام

ایا خدمت در مناطق جنگی پس از پایان جنگ تحمیلی نیز جزء کار های سخت و زیان آور محسوب می شود  ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

خیر ، خدمت فقط در زمان جنگ و در مناطق جنگی (جبهه) جزء مشاغل سخت و زیان آور محسوب می گردد و به استناد تبصره 2 ماده 14 قانون کار،آن دسته از بیمه شدگانی که مشمول اصلاحیه تبصره (2) ماده (76) قانون تأمین اجتماعی مصوب 14/7/1380 مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند به شرط آنکه خدمت نظام وظیفه خود رادر جبهه  های نبرد حق علیه باطل طی نموده یا حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشند سوابق خدمتی آنان جزء کار های سخت وزیان آور محسوب می شود.