در سختی کار و مشاغل سخت توسط
با سلام و احترام

ایا بیمه بیکاری جزء سوابق کارهای سخت و زیان آور محسوب می گردد  ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

به موجب بند (د) ماده 12 آیین‌نامه اجرایی بند (5) جزء (ب) ماده واحده قانون اصلاح تبصره (2) الحاقی ماده (76) قانون اصلاح مواد (72) و (77) و تبصره ماده (76) قانون تأمین اجتماعی مصوب 1354 و الحاق دو تبصره به ماده (76) مصوب 1371 ـ مصوب 1380ـ موضوع تصویب‌نامه شماره 15365/ت36005هـ مورخ 5/2/1386 ایام استفاده از مقرری بیمه بیکاری مشروط بر این که بیمه شده قبل از برقراری بیمه بیکاری در مشاغل سخت و زیان آور اشتغال به کار داشته و در حین مقرری بگیری و یا حداکثر تا دو ماه پس از اتمام دوره مزبور در مشاغلی که سخت و زیان آور شناخته شده مشغول به کار شده یا طبق آیین نامه بتواند بازنشسته شود مدت مزبور فقط موجب زایل شدن توالی اشتغال در کار های و زیان آور نمی باشد مگر اینکه بر اساس مصوبه هییت وزیران به صورت ویژه و موردی تصمیم گیری شده باشد .