در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام . من 50 سالمه و پرستار بودم و بازنشسته شدم حقوق بازنشستگی من 1/1 میلیون هست ولی دوستانم حقوقشان بازنشسته میشن 3/5 میباشد میشه من دوباره استخدام شم و بازنشستگیم رو لغو کنم و چند سال دیگه کار کنم . چون با این حقوق نمی تونم زندگی کنم . شما راهی برای من بذارید . با تشکر در ضمن من یکساله بازنشسته شدم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شما سقف بیمه رو که 35سال میباشد را پر نکرده باشید میتوانید مجدد به کار مشغول شوید وحق بیمه رو با نرخ بالا پرداخت نمایید وبه تامین اجتماعی هم شروع بکار خود را اعلام کنید وبراساس پرداخت حق بیمه جدید بازنشسته شوید