در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام با شرکت بيمه ای قرارداي 30 ساله بيمه عمر بسته ميشود حال شخص بعداز15 سال ميخواهد انصراف بدهد و مثلا سود 18% است در جدول تضميني اول 15%و دوم 20%و سوم25%هم دارد يه سود سالانه هم که هر سال اعلام ميکننددارند حالا شرکت بيمه کدام سودرا پرداخت ميکند ؟ ايا زود انصراف دادن دليلي براي کاهش سود است؟
2 پاسخ
توسط
شرکتهاي بيمه اغلب در صورت انصراف زودتر از موعد پايان بيمه نامه ، معمولا بر اساس حداقل سود تضمين شده و يا بعضا يک تا چند درصد کمتر از سود تضمين شده نسبت به بازخريد بيمه نامه اقدام مي کنند.

از بين شرکتها چند شرکت معدود هستند که سود روز شمار سرمايه گذاري بيمه نامه را تا روز انصراف محاسبه نموده و پرداخت مي کنند.

در مورد بخش ديگر سوال شما که شرکتها بر اساس کدام سود پيش بيني شده اقدام به پرداخت خواهند کرد ،‌ اينکه بر اساس سود محقق شده در هر سال کليه اين سود به همه بيمه نامه ها تعلق ميگيرد با اين شرط که اگر سود بيمه نامه کمتر از سود تضمين شده باشد اين ميزان بر اساس درصد تضمين شده عمل خواهد شد.
توسط
میشود شرکت هایی که سود روزشمار رو در صورت بازخریدی ملاک قرار میدهند و شرکت هایی که فقط سود تضمینی رو پرداخت میکنند به تفکیک نام ببرید؟
توسط (800 امتیاز)
بیمه کارآفرین سود مشارکت را در پایان هر سال پرداخت می کند.