در بازنشستگی و مستمری توسط
من سی سال ودو ماه بیمه پرداخت کرده ام وباید اردیبهشت 95 بازنشسته میشدم ولی پرونده برای 7روز مرخصی دو بار به شهرستان فرستاده شده بعلت سهل انگاری کارکنان تامیین اجتماعی ومن سر کار نیستم آیا بعد از تصیح پرونده مقرری من از همان اردیبهشت محاسبه میگردد ممنون از بذل توجه به کارگران
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر شما شرایط بازنشستگی رو در همان موقع داشته اید بله حقوق شما از تاریخ درخواست محاسبه وپرداخت میگردد