در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
با سلام متولد 1339 هستم .18 سال و اندی سابقه پرداخت بیمه دارم.درحال حاضر کمردرد ورگ سیاتیکم گاهی اوقات پاعث نشتن روی زمین میشه. نمره چشم ها هم یکی 16 و یکی هم 18 می باشد. جفت چشمها هم عمل شبکیه شده. آیا شرایط بازنشتگی ازکار افتادگی رو دارم. . باتشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام به طور خلاصه شما ابتدا باید از نامه ای از پزشک خود مبنی بر ازکار افتادگی گرفته و با مراجعه به شعبه و ارایه مدارک و نامه از کارافتادگی، در خواست کمیسیون ماده 91 تامین اجتماعی (کمیسیون پزشکی) را نمایید . پس از بررسی در کمیسیون و اعلام نظر بسته به درصد از کار افتادگی و داشتن شرایط لازمه از مزایای قانونی بهره مند می شوید

اطلاعات تکمیلی در

دانلود فرم استعلام از پزشک معالج را برای شعبه میخواستم

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی