در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

هدف از تشکیل سازمان تامین اجتماعی چه بوده است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام همانطور که از اسم آن مشخص هست هدف از تشکیل این سازمان، تامین اجتماع می باشد

ماده۱ قانون تامین اجتماعی

به منظور اجراء و تعمیم و گسترش انواع بیمه‌ های اجتماعی و استقرار نظام هماهنگ و متناسب با برنامه‌ های تامین اجتماعی ، همچنین تمرکز وجوه و درآمد های موضوع قانون تامین اجتماعی و سرمایه‌گذاری و بهره‌برداری از محل وجوه و ذخائر ، سازمان مستقلی به نام سازمان بیمه تامین اجتماعی وابسته به وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی که در این قانون « سازمان » نامیده می‌شود ، تشکیل می‌گردد سازمان دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی و اداری است و امور آن منحصراً طبق اساسنامه‌ای که به تصویب هیات وزیران می‌رسد ، اداره خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی