در بیمه آتش سوزی توسط
سلام وخسته نباشید .دوست عزیز آیا برای مشکلات وتعمیرات ساختمان بیمه چیزی پرداخت میکند .
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

بیمه‌نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان های مسکونی
 با توجه به وجود برخی ساخت و سازهای غیر استاندارد و متعاقباً ریزش جزئی یا كلی ساختمان ها، شركت های بیمه با ارائه بیمه نامه عیوب اساسی و پنهان ساختمان های مسكونی، هزینه های ناشی از ویرانی یا خسارت وارده به ساختمان كه ناشی از طراحی غلط،‌ نظارت غلط و استفاده از مصالح معیوب و غیر استاندارد باشد را به مدت 10 سال از تاریخ پایانكار ساختمان تحت پوشش قرار می دهد. هزینه های جلوگیری از توسعه خسارت، پاکسازی محل و برداشت ضایعات نیز می تواند با پرداخت مبلغ اضافی تحت پوشش قرار گیرد.

اگر شما این بیمه نامه را خریداری کرده باشید در موارد تعهد میتوانید استفاده کنید.

ولی اگر بدون بیمه نامه باشید خسارتی قابل پرداخت نیست.

اگر مشکلات و تعمیر در مورد خسارت آتش سوزی باشد نیز در صورت داشتن بیمه نامه آتش سوزی با پوشش کامل این خسارت ها را می توانیداز شرکت بیمه گر دریافت کنید

مهم نیست كجا زندگی می كنید مالك هستید یا مستاجر، خانه شما محل آسایش شماست. پس لازم است تا برای تامین اطمینان و آرامش خود و عزیزانتان پوشش بیمه ای مناسبی برای آن تهیه نموده تا در صورت وقوع حادثه بتوانید خسارت وارده را در كمترین زمان ممكن جبران نمایید.  بیمه آتش سوزی منازل مسكونی، ساختمان و تاسیسات و اثاثیه منزل شما را در برابر خطرات آتش‌سوزی، انفجار و صاعقه تحت پوشش قرار می دهد و همچنین می توان خطرات ذیل را به بیمه نامه اضافه كرد:

• زلزله، سیل، طوفان                      • ترکیدگی لوله آب
• سرقت با شكست حرز                  • ضایعات ناشی از برف و باران و سنگینی برف
• سقوط هواپیما                            • آشوب، بلوا و اعتصاب

≈ مراحل صدور و مدارك لازم جهت صدور بیمه نامه

  1. 1- مراجعه به یكی از شعب و یا دفاتر نمایندگی شركت بیمه در سراسر كشور
  2. 2- تكمیل فرم پیشنهاد بیمه آتش سوزی

 وظایف بیمه ای شما در صورت بروز حادثه

  • • خونسرد باشید و قهرمان بازی در نیاورید و به یاد داشته باشید سلامتیتان مهمترین دارایی شماست.
  • • شیر اصلی گاز و كنتور برق را قطع نمایید (بعد از خارج شدن سرویس دهی آسانسور یا دستگاه های مشابه)
  • • در صورت امكان طبق فراگرفته های خود با وسایل موجود آتش را مهار كنید.
  • • نگران هزینه های جلوگیری از گسترش حادثه نباشید زیرا شركت بیمه این هزینه ها را نیز پرداخت خواهد كرد. بنابراین حتی اگر احساس كردید با خراب كردن دیواری از گسترش حادثه جلوگیری می كنید، دیوار را تخریب كنید.
  • • در صورت نیاز سازمان آتش نشانی (125) و اورژانس (115) را مطلع نماید.
  • • مصدومین را از محل حادثه خارج نمایید. در صورت بروز آتش سوزی درب ها و پنجره هارا فورا ببندید تا مانع سرایت دود و حرارت به اتاق های مجاور شوید.
  • • به هیچ عنوان از آب برای خاموش كردن لوازم و وسایل برقی استفاده ننمایید.
  • • هرگز از آسانسور برای ترك محل استفاده ننمایید.
  • جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید.