در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سالی دو ملیون برای بیمه عمر بدهیم بعد ده سال چقدر دریافت میکنیم؟
2 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)
با سلام

اینکه از الان گفته شود شما بعد ده سال چقدر ممکن است دریافت کنید به صورت تقریبی به جدول شرکت بیمه ای ارتباط دارد. لطفا بهترین بیمه عمر را پیدا کرده و از مشاور خود بخواهید جدول متناسب با پرداختی شما را به شما ارائه دهد سپس به صورت تقریبی میتوانید از اینکه بعد از ده سال چقدر اندوخته دارید مطلع شوید.