در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام خطای 404 چیست . پیغام برام ارسال شده از تامین اجتماعی و قتی که میخوام پوشه رو باز کنم خطای 404 نشون میده
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام

خطای 404 در سایت های اینترنتی یعنی لینک یا URL مدنظر شما دیگر وجود ندارد.

 پوشه شما از بین رفته یا موجود نمی باشد. این مشکل مربوط به خود سایت تامین اجتماعی می باشد، سعی کنید به چیزی که می خواید برسید از راه های دیگه امتحان کنید.