در سایر توسط
با سلام چرا سربازان ارتش که دارای کارت ایثار هستند یک سال سختی زیان اور تعلق نمی گیرد در صورتی که طبق فرمایشات مفام معظم رهبری سربازانی که کارت ایثار دارند جزع رزمندگان محسوب و دو سال خرید خدمت بیمه رایگان و یک سال سختی زیان اور به انها تعلق می گیرد و من با مراجعه به تامین اجتماعی 2تهران از من کارت بسیج خواستند و بعد از ان قبول نکردندو حتی 2سال بیمه خدمت را که خریداری نموده بوم پس ندادند
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سوابق سربازی جز مشاغل سخت نمیباشد و ضریب یک برای آن در نطر گرفته شده است ایثارگران با شرایط خاص مشمول ضریب افزایش میباشند