در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام  و عرض ادب

من با توجه به شغل که دارم هیچ ارگان و سازمانی بیمه نمیکنه منو

این تصمیم گرفتم که بیمه خانگی بشم میشه لطفا یک توضیح مختصر بدید که چه محاسنی دارد

با تشکر
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز منظورتان از بیمه خانگی مفهوم نیست

بستگی دارد شما از بیمه چه خواسته ای داشته باشید

چنانچه بیمه درمانی میخواهید و بیمه تامین اجتماعی این کار را نجام نمیدهد میتوانید بیمه سلامت را تهیه کنید و اگر هدف شما اشتن اندوخته ای برای آینده و حقوقی برای سالهای آتی است میتوانید با خرید بیمه عمر در یکی از شرکتهای بیمه این آرامش را تجربه کنید.