در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
درمورد بیمه سرمد میشه توضیح بدین
کلا شرایط و مزایاشو میخام بدونم
کسی ک کد نمایندگی میگیره باید دفتر داشته باشه یا بصورتهای دیگه فعالیت میکنه
ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

1-اطلاعات دقیق مربوط به شرکت بیمه سرمد و سهامدارارن آن در سایت بیمه مرکزی و خود شرکت موجود میباشد

2-نمایندگان بیمه شرایط و مزایای برتری نسبت بهم ندارند بلکه در هر شرکت برخی نمایندگان با تجربه و فعال که پیشکسوت هستند از برخی مزایا ازجمله صدور برخی بیمه نامه ها ،گرفتن نرخ پایین،توانایی عقد قراردادهای مهم و موارد مشابه را دارند

3-داشتن دفتر کار از الزامات نماینده بودن میباشد

4-فقط نماینده کد54 که فقط قادر به فروش بیمه نامه عمر میباشد میتواند دفتر کار نداشته باشد و به نظرم این رویه اصلا درست نیست و فقط افراد و نمایندگان رو با مشکلات مواجه کرده و صنعت بیمه دچار ناهماهنگی میشود

5-داشتن شغلی غیر از نمایندگی بیمه موجب ابطال کد نمایندگی بیمه میشود