در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام و عرض وقت بخیر.سوالی برام پیش آمده که می خواهم از شما بپرسم.

بنده مدتی مشغول به پرداخت حق بیمه بازنشستگی در صندوق تامین اجتماعی بوده ام (حرف و مشاغل آزاد 12%)

حالا در نیروهای مسلح استخدام شده و دارای بیمه ی خدمات درمانی نیروهای مسلح می باشم.

سوالی که از حضورتان دارم این است که با توجه به اینکه قبل از استخدام در بدنه نیروهای مسلح در حال پرداخت بیمه حرف و مشاغل آزاد بوده ام (برای بازنشستگی) و حالا صندوق بیمه گر من تغییر پیدا کرده است، لطفا راه و روش اضافه کردن سابقه ای که در تامین اجتماعی دارم به این سابقه بیمه ای که در حال حاضر در نیروهای مسلح دارم را اعلام بفرمایید.

از لطفتان سپاسگزارم.
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بله می توانید سوابق بیمه ای خود از صندوق تامین اجتماعی به سایر صندوق های دیگر انتقال دهید ولی باید مابه التفاوت حق بیمه را پرداخت نمایید

اطلاعات بیشتر در :

چگونگی انتقال حق بیمه سازمان بیمه تامین اجتماعی