در بیمه بیکاری توسط
درکارخانه فولادسفیددشت مدت 900روزکارکردم و95/4/15اخراج شدم وبه اداره کارونامه استلام ازتامین-اجتماعی به اداره کار فعالیت کارگاه راپروژه اعلام کرده وبه پروژها بیمه-بیکاری تعلق نمی گیرد.چرا با وجود حقوق اداره کاری دریافت نموده ودرطول 16سال سابقه ام درپروژه های نفت وگاز وفولاد بوده ودراینده هم شغلم جوشکار لوله های صنعتی است باید درپروژه های کارکنم.باوجوداینکه ازکارفرماها حق بیمه بیکاری درکلیه پروژه هادریافت می کنند وچرا به نیرو اخراجی پروژه ابیمه -بیکاری تعلق نمگیرد.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام وقتی بحث پروژه پیش میاید یعنی انجام دادن کاری در زمان معین واتمام آن مثل پروژه سد سازی اگر ده سال هم طول بکشد بعد از آن تمام میشود که در واقع ماهیت غیر دایم دارند وتامین اجتماعی هم نباید بابت پروژه 3%بیمه بیکاری دریافت نماید لیکن در قانون کار مشخص شده که به پروژه های عمرانی بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد