در سایر توسط
سلام آیا کسی که میخواهد اسبی رو بیمه کند باید مالک آن باشد...آیین نامه ای در این خصوص وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

بیمه اسب چیست؟

بیمه اسب قراردادی است که مالکین اسب را در موارد بروز هزینه های احتمالی سنگین برای اسب حمایت می کند. خدمات بیمه اسب شامل هزینه های معمول نگهداری اسب مثل تغذیه، نگهداری، نعلبندی و ... نمی شود، بلکه در موارد حوادث غیرمترقبه و هزینه های غیر معمول برای کمک به مالکین اسب در کنترل امور به آنها تعلق می گیرد.