در سایر توسط
سلام من سوارکارم و به تازگی اسب خودم رو خریدم آیا شرکتی هست که اسب من رو بیمه کنه؟ آخه شنیدم حیوانات رو نمیشه بیمه کرد ولی فدراسیون خودش در ازای دریافت پول این کار رو انجام میده ایا واقعا همچین بیمه ای داریم؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بله دوست عزیز برای اسب به صورت جداگانه بیمه وجود داره که جزو بیمه های خاص ارائه میشه.

شاید برای برخی از حیوانات این بیمه وجود نداشته باشه اما برای اسب با شرایط عمومی ویژه برای پیش اومدن حادثه و گرفتن خسارت میشه بیمه کرد.

جهت اطلاع از شرایط بیمه نامه و یا تکمیل فرم اون با دفتر تماس بگیرین

با تشکرsmiley