در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام و عرض احترام

در هنگام کار قرنیه چشم چپم در اثر ورود پلیسه سوراخ شده و بینایی چشمم هم کم شده ( طبق معاینه پزشکی قانونی 4 نمره از 10 نمره بینایی کم شده 10/6) .

اما پزشکی قانونی پس از یکبار معاینه مجدد، برای سه ماه بعد نیز دوباره معاینه مجدد نوشته است و باید 3 ماه بعد برای معاینه مجدد به پزشکی قانونی بروم/

سوال بنده این است که اگر چشمم تا سه اه اینده کاملاً خوب شود، آیا دیه به من تعلق می گیرد؟

مقدار آن چقدر میباشد؟

با تشکر از سایت و مرکز مشاوره خوب شما

متشکرم
1 پاسخ
توسط
با سلام

اگر چشم کاملا سالم شود و هیچ اثری از خسارت وارده باقینماند دیه ای تعلق نمیگیرد.اما اگر صدمه ای هرچند ناچیز باقی بمند که چه در میزان بینایی چه در زیبایی اثر داشته باشد بنا بر تشخیص پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد.
توسط (109,610 امتیاز)
سلام. ممنون از شما بابت پاسخ تون. پیشنهاد می کنم در سایت وارد بشید و پاسخ بدید تا کاربران بتونن جهت کسب اطلاعات بیشتر باهاتون تماس بگیرن. با تشکر