در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من در شرکتی مشغول کار شدم که بعد از دو روز،  در ازای انعقاد قرارداد تک نسخه ای ، شناسنامه ی من رو جهت ضمانت گرو نگه داشتند که در قرارداد هم ذکر نشده. من قبل از زمان اتمام قرارداد استعفا دادم و توافق شد اگر پروژه ی کاری من احتیاج به اصلاح داشت، در محل حاضر شوم و کار را نهایی کنم..  با گذشت 3هفته از خروج من، خبری از شرکت مبنی بر اصلاح پروژه نشده. من حقوق خود را دریافت نکرده م. و شناسنامه هم تا 2ماه دیگر در گرو شرکت است...با مراجعه ی من به شرکت برای اخذ شناسنامه هم مخالفت میکنند.. آیا صلاح هست که برای استرداد شناسنامه شکایت کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.در قانون کار به اخذضمانتهای رسمی جهت حسن انجام کار از کارگر اشاره شده است.ولی در راجع به نگه داشتن شناسنامه ظاهرا قانونی به نظر نمیرسد.