در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام
من میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری برای فرزندم بگیرم و دنبال طرحی هستم که بعد از اتمام قرارداد حقوق مستمری مادام العمر بگیرد، آیا شرکتی هم هست که بتواند مستمری مادام العمر پرداخت کند نه مستمری حاصل برداشت از اندوخته که بعداز مدتی تمام شود!
بعضی از شرکت ها میگن که مستمری مادام العمر! این تبلیغه یا واقعی!!؟؟
اگر طرح مستمری مادام العمری وجود داشته باشد آیا طبق شرایط خاصی (از لحاظ سن، مدت قرارداد و مبلغ حق بیمه) پرداخت میشود؟؟
لطفا جدا از تعاریف مختلف انواع مستمری پاسخ بدهید و دقیقا چه کاری باید انجام دهم؟
باتشکر
4 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز تمامی شرکت های بیمه ای بعد از اتمام قرارداد وجه شما را به دو صورت یکجا و مستمری پرداخت خواهند کرد.

خوشبختانه با توجه به سودهای پیش بینی حال حاضر شرکت های بیمه ای این مبلغ در انتهای 30 سال رقمی چشمگیر می باشد که در صورت تقسیم آن به صورت مستمری تا انتهای عمر پاسخگوی شما خواهد بود.

میتوانید با خرید بیمه عمر بهترین سرمایه گذاری را برای خانواده خود داشته باشید اما به یاد داشته باشید هیچگاه نمیتوان در بیمه عمر رقم دقیقی از مبلغ پرداختی را عنوان کرد. مبلغ موجود در جداول بیمه عمر حداقل پرداختی شرکت با کمترین سود به صورت تضمین شده به شماست اما در عمل این مبلغ بسیار بیشتر خواهد بود.

با آرزوی طول عمر برای شما و فرزند دلبندتان