در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
سلام

می خواستم بدونم چه قانونی مربوط به بیمه نمای ساختمان می باشد. با تشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)

با درود
دوست عزیز قانون در مورد مسولیت مدنی مالک در قبال نمای ساختمان؟ یا در مورد بیمه نمای ساختمان؟
اگر مسولیت مد نظرتان است باید عرض کنم که هر اتفاقی که علت آن ساختمان باشد اعم از نمای ساختمان یا .... مسئولیت آن بعهده مالک میباشد واگر ساختمان را بیمه مسئولیت مدنی عمومی نکرده باشد باید خسارت را شخصا پرداخت کند.
مطابق  مفاد ماده 333 قانون مدني ايران، صاحبان ساختمانها و عمارتها يا ديوار يا كارخانه مسئول خسارتهائي می باشند كه از تخریب آن به ديگران وارد می شود به شرط آنکه خرابي درنتيجه عيبي ایجاد  گردد كه مالك واقف بر آن بوده باشد  و يا اینکه از عدم مراقبت او حاصل شده باشد. اين ماده قانوني بر نظريه تقصير استوار است.