در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

آیا بیمه بیکاری به مدیر عامل تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام و وقت بخیر

مدیرعامل موظف:
مدیرعامل موظف فردی است که در کارگاه دارای شخصیت حقوقی براساس وظایف محوله طبق اساسنامه شرکت انجام وظیفه و در مقابل آن حقوق دریافت می نمایند و فاقد هرگونه سهم در شرکت وعضویت در هیات مدیره می باشد و مراتب حقوق بگیری وی در دفاتر واسناد مالی شرکت هرماه همانند سایرکارکنان به ثبت می رسد که در اینصورت لیست و حق بیمه ایشان می بایست همانند سایر کارکنان ارسال و پرداخت گردد.

با استناد با این موضوع میشه گفت که مدیرعاملی که خود کارفرما نباشد میتواند بیمه بیکاری بگیرد