در بیمه آتش سوزی توسط
سلام

هزینه بیمه منازل مسکونی چقدر است؟
4 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

حق بیمه شما وابسته به پوشش های مورد درخواست شما( حریق،انفجار،صاعقه،زلزله و آتش فشان،سیل،ترکیدگی لوله و .....) و سرمایه مورد بیمه می باشد.

به عنوان مثال حق بیمه مربوط به منازل مسکونی به ازای هر یک  صد میلیون تومان با پوشش حریق انفجار و صاعقه مبلغ 21 هزارتومان برای یکسال و با پوشش حریق انفجار صاعقه و زلزله  مبلغ 90 هزار تومان برای یکسال می باشد.