در بیمه آتش سوزی توسط
سلام. از تعطیلات عید برگشتیم خونه ال سی دی ۵۰اینچ پلاسما افتاده روی زمین شیشه اش شکسته آیا بیمه تقبل میکنه . بیمه ایران داشتم ۷۸۰۰۰تومان پرداخت کرده بودم واسه بیمه خونه و اثاث منزل
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

احتراما همونطور که مطلعید در بیمه نامه آتش سوزی که خریداری کردید یه پیوستهایی داره که شرایط عمومی و خصوصی هستن

اونجا توضیحات رو کامل داده

اما باید بگم که چنانچه شما تنها خطرات اصلی و پایه رو خریداری کرده باشید (آصا) آتش سوزی و انفجار و صاعقه شامل میشه

که آتش سوزی به فعل و انفعالات شیمیایی بین مواد سوختنی و اکشیژن ایجاد میشه که تولید گرما میکنه

اما صرفا زمانی تحت پوشش بیمه است که این پروسه با شعله همراه باشه

شکستن شیشه به این بیمه نامه ربطی نداره

اما اینم عرض کنم چنانچه علت سوختن یا شکستن، نوسانات برق باشه از طرف اداره برق(که بعید میدونم) باز هم شما میتونید به ادار برق مراجعه کرده و شما رو به شرکت بیمه معرفی میکنن و بابت اون حق بیمه تقریبا کمتر از 100 تومنی که روی فیش برق هرماه پرداخت میکنید خسارتتون رو بگیرید