در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام من درسال۹۴سر ساختمان درحادثه ای یک چشم خود را ازدست داده ام طبق رأی دادگاه که درسال ۹۵مشخص شدکارشناس اداره کار ۱۰۰درصد کارفرما را مقصر کرد,حالا که حکم را به بیمه برده ام تمام حق من رابه من نمیدهند ومیگویندکه کارشناس بیمه ما ۳۰درصد تورامقصرکرده است ومن پرونده رابه اجرای احکام دادگاه بردم ,آیا بیمه میتواند مرامقصر وپول مرا کامل ندهد؟اجرای احکام دادگاه میتواند پول را کامل ازبیمه بگیرد؟باتشکر
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز شرکت بیمه نمتواند درصد تقصیر را مشخص کند چرا که در اختیارات ایشان نیست.
تشخیص درصد خطا و تقصیر برعهده کارشناس دادگاه است .
در رای دادگاه هر چند درصد مشخص شده باشد شرکت بیمه باید تماما تا سقف مندرج در بیمه نامه خسارت را پرداخت کند و اگر اعتراضی به رای دارد باید قبل از اینکه رای قطعیت پیدا کند به دادگاه اعتراض تسلیم کند.