در پرداخت حق بیمه توسط
چطور بدانم حق بیمه یک ماه تامین اجتماعی را دو بار پرداخت کردم
توسط (100 امتیاز)
کسی که حسابدار شرکت بیمه خصوصی است وحکم آن مالی است اما لیست بیمه کارمند است مشکلی درحقوق وبازنشستگی ایجاد نمیکنه؟؟
1 پاسخ
توسط
درود برشما

پرداخت دو مرتبه حق بیمه تأمین اجتماعی هیچگاه اتفاق نمی افتد اگر پرداخت اول به صورت کامل انجام شود وفیش صادرگردد و مبلغ واریز گردد محال است مجدد بتوانید به صورت تکراری پرداخت کنید اگر پرداخت شما اینترنتی صورت گرفته و به دلیل سرعت اینترنت و خطا درسرور پول از حسابتان دوبار کم شده است باید با مراجعه حضوری به بانک و یا مراجعه به نت بانک  بانک مورد نظر پرینت حساب خود را گرفته و به شعبه تأمین اجتماعی مراجعه نموده و درخواست اصلاح و منظور کردن مبلغ اضافی برای تسویه ماه بعد نمایید.

موفق باشید
سوال شده اردیبهشت 15, 2018 در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز) در صورت پرداخت تکراری فیش حق بیمه چه باید کرد ؟