در شرکت بیمه توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
3 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
نمایندگی بیمه فقط از یه شرکت بیمه می تونه بیمه بفروشه

نمایندگی های بیمه می تونن حقیقی باشن یا حقوقی (حقوقی ها شرکت ثبت شده هستن)

به نمایندگی های بیمه حقوقی میگن شرکت خدمات بیمه ای که درواقع نمایندگی حقوقی یه شرکت بیمه هستن.

کارگزاری بیمه می تونه از همه شرکت هایی که باهاشون کد داره، بیمه بفروشه (البته صدور بیمه نامه توسط همون شرکت میشه)

اختیارات نمایندگان/ کارگزاران بسته به پرتفو و سابقشون متفاوته تو حوزه های: نوع بیمه صادره، سقف تعهدات بیمه نامه، صدور بیمه نامه.