در شرکت بیمه توسط
الان دیگه سر هر کوچه یه نمایندگی بیمه هست یخواستم بدونم فرقشو چیه ؟؟

از چه نماینده ای بیمه بخرم از کجا بفهمم با سواد؟
2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

از نماینده هایی که با سواد هستن و ابایی ندارن از ارائه خدمات مشاوره. بیمه وقتی مهم میشه که میخواین خسارت بگیرین و در صورتی که بیمه تون توسط نماینده حرفه ای صادر شده باشه، به مشکل کمتری برخورد می کنید.

نماینده هایی که در مرجع سوالات بیمه فعال هستند از این جنس هستند.