در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
خانمی هستم که در حال حاضر 8 سال سابقه بیمه اجباری( 6 سال بیمه اجباری+6 ماه مرخصی زایمان+18 ماه بیکاری) دارم و 36 سالمه
میخواستم بدونم اگر 12 سال دیگه بیمه اختیاری یا زنان خانه دار رد کنم میتونم در سن 48 سالگی با 20 سال سابقه بازنشسته بشم یا خیر؟
اگر بله با چند روز حقوق؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام خیر نمی تونید برای بازنشستگی با20سال سابقه در سن 48 سالگی باید همه 20 سال سابقه از نوع اجباری باشد

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بازنشستگی