در بیمه آتش سوزی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
3 پاسخ
توسط
طرفی که شیشه رو شکوند موظفه خسارتوبده
بیمه هیچ تعهدی نداره
چون خسارت وارد شده از یکدیگهه
توسط
سلام دوست عزیز بله شما میتوانید خسارت بگیرید چون در محل مورد بیمه اتش سوزی اتفاق افتاده ولی شرکت بیمه میتواند جهت دریافت حق خود از مسبب اتش سوزی شکایت و خسارت خود را مطالبه کند تنها در صورتی خسارت قابل پرداخت نیست که عمدی بودن حادثه توسط مالک یا ذینفع مسجل شود
توسط (109,450 امتیاز)
نظر جناب آقای صادقی، از مدیران ارشد بیمه آتش بیمه ایران:

با سلام
سال نوی شماهم مبارک

اگه خسارت توسط یک نفر ایجاد شده باشه بله پرداخت میشه اما اگه چندنفرباشند وحالت آشوب وبلوا باشد قابل پرداخت نخواهدبود مگر به شرط داشتن پوشش مذکور