در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (130 امتیاز)
با سلام
در صورتی که بخواهیم عنوان سمت شغلی خودمون رو در سابقه بیمه ای که بیمه گذار واسمون رد کرده بدست بیاریم چه راهی وجود داره
متاسفانه بسیاری از شرکت ها برای نیروی متخصص سمت شغلی رو کارگر ساده تعیین می کنن در صورتی که باید به عنوان مثال برنامه نویس یا ... تعیین بشه
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

باسلام ،

باید از طریق شعبه درخواست استعلام سوابق بیمه را دهید

در صورت مغایرت شغل شما با عنوان شغلی درج شده درخواست بازرسی دهید

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما