در سوابق بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام شرکتی که من در آنجه مشغول هستم بیمه هارو ناقص و به مدت 10-15روز واریز میکند میخواستم بدونم اگر بطور مثال موقع بازنشتگی ما برسد چقد حقوق تعلق میگیرد و یا کلا وقتی بیمه باید در سال365روز واریز شود برای ما120روز واریز میشود وقت بازنشتگی شم فرق میکند؟یا فقط برای مبلغ حقوق تاثیر میکذارد؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام درصورت واریز ناقص حق بیمه شما توسط کارفرما سابقه بیمه شما نیز ناقص ثبت می شود و در نتیجه برای بازنشستگی شما سابقه بیمه کمتری نسبت به سابقه کاریتان دارید برای مثال اگر کارفرما به اندازه یک سوم سال برای شما بیمه پردازی داشته باشد شما بعد از 30 سال کار به اندازه 10 سال سابقه بیمه دارید و حقوق 10 روز را دریافت می نمایید

برای احقاق حق تان می تونید به شعبه بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید و در خواست بازرسی دهید تا سوابق بیمه قبلی که ناقص ریخته شده برای شما کامل منظور شود