در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (110 امتیاز)
با سلام  من از تیر ماه سال 80 تا شهریور 94 در شرکتی  به عنوان تکنسین کار می کردم که  شامل مشاغل سخت و زیان اور می شدم از شهریور ماه گذشته از شرکت قبلی جدا شدم و با یک قرارداد 3 ساله به یک شرکت خصوصی به عناون کارشناس پیوستم که البته نسخه اصلی قرارداد در شرکت موجود است ولی به من تحویل نشده با وجود اینکه از اول قرار بود  حق بیمه تامین اجتماعی من بطور کامل  پرداخت و ادامه داده شود ولی بنا بر دلایلی مثل مشکلات ثبت شرکت  - تغییر ادرس و غیره این امر تا الان که حدود 10 ماه میگذرد انجام نشده و تازه این ماه می خوهند برای این کار اقدام کنند ضمن اینکه الان  یک قرارداد جدید در اختیارم گذاشته شده  که از نظر زمان قرار داد و حقوق ماهیانه با قرارداد اولیه ام با شرکت  مطابقت ندارد و عنوان کرده اند که این را فقط جهت حق بیمه می خواهیم هر چند روابط من و کارفرما ها کاملا دوستانه است و تا حالا غیر از مورد بیمه هیچگونه مشکل یا خلف وعده ای نداشته اند ولی می خواستم در موارد زیر نظر کارشناسان محترم شما رو بدانم:

1- ایا این فاصله ایجاد شده  مشکل جدی و تاثیر منفی در زمان و حقوق بازنشستگی من می گذارد؟

2- ایا راهی برای پرداخت حق بیمه این ده ماه گذشته از طریق شخص خودم و یا کارفرما  وجود دارد  ؟

3- اگر امکان پرداخت حق بیمه این چند ماه و ثبت ان جزو سوابق بیمه من وجود ندارد  ایا خسارتی به من تعلق میگیرد و اگر می گیرد نحو محاسبه ان چگونه است ؟

4- ایا می توانم به دلیل تخلف شرکت در ثبت بیمه از ان به عنوان دلیل فسخ قرارداد استفاده کنم چون چندین موقعیت کاری بهتر دارم که طبق همان قرارداد اولیه نمی توانم از انها استفاده کنم

5- اگر بخواهم خودم حق بیمه اینده را بدهم کدام یک بیمه های اختیاری و خویش فرما از نظر پرداخت هزینه های درمانی و بازنشستگی بهتر است؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
1 باعث تاخیر در بازنشستگی شما میگردد ده ماه بیشتر بیمه پرداز باید باشید

2 با شکایت در مراجع اداره کار میتوانید مدت مذکور را به سوابق خود اضافه نمایید

3 نمیتوان سوابق گذشته را خریداری و یا احیا نمود مگر با شکایت از ککارفمرا و گرفتن رای اعمال ماده 148 قانون کار

4 جواب در بنده های بالا آمده است

5  بستگی به نوع انتخاب شما دارد با مراجعه به شعبه از شرایط آن مطلع شوید