در سوابق بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام سایت سوابق چند روزی که در حال بروز رسانی است و من الان به خاطره این سوابق که بانک ازم خواسته به مشکل برخوردم دقیقا سایت کی قابل بهره برداری است چرا باید سایتی که خیلی ضروری چند روز طول بکشه بروزرسانیشبه خاطره سوابق چند بار باید بریم مرکز و درخواست بدیم ونوبت و وقت وهزینه کنیم
4 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید سوابق بیمه تامین اجتماعی