در سایر توسط

با سلام

اندوخته سرمایه گذاری در بیمه های عمر یعنی چی؟

1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز شما در بیمه عمر از حق بیمه ای که پرداخت میکنید مبالغی بابت عملیات بیمه گری و پوشش هایی که خریداری کرده اید از پرداختی شما کسر میشود و مابقی آن در سرمایه گذاری های شرکت بکار میرود شما هم به نسبت مبلغ پرداختی خود در سود شرکت بیمه شریک خواهی شد و اندوخته سرمایه گذاری همان پول شماست که با احتساب سود مشارکت در منافع شرکت بیمه به شما داده میشود
البته ای پول در بیمه نامه شما محفوظ است تا هر زمان که به انتهای قرار داد برسید و یا زودتر از موعد بخواهید بیمه را بازخرید کنید.