در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

وقت بخیر

مادر بنده بیمه عمر داشته اما مدتی مبلغ ان پرداخت نکرده و متاسفانه ایشون در حال حاضر فوت شدند و تنها اطلاعاتی که بنده دارم اینکه ایشون بیمه عمر آسیا رو داشتند اما نه دفترچه ایشون رو دارم و اینکه میدونم چه مدتی ( در زمان بیماریشون ) مبلغ بیمه رو پرداخت نکردند

لطفا راهنمایی بفرمایید که به چه شکل برای گرفتن بیمه عمر مادرم باید اقدام کنم
3 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
با سلام
به شرکت بیمه آسیا مراجه کنین
توی این جور موارد هر شرکت روال خاص خودشو داره