در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

ممنون بابت پاسختون اما الان مراجع تقلید هم دیگه مثل قدیم نیستن وگرنه فرقی بین بانکداری با سود 30 درصدی با نزول وجود نداره

آیا مثل حساب قرض الحسنه بانک ها در بیمه ها بیمه عمر بدون سود هم داریم ؟ شرایطش چیه

7 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام .شما نزول را با مشارکت در سرمایه گذاری اشتباه نگیرید.

شما میتوانید بیمه حوادث خریداری کنید که جنبه سود دهی ندارد و فقط شما را در مقابل حوادث بیمه میکند.

بيمه‌ حوادث انفرادي

در بيمه حوادث انفرادي خطراتي همچون فوت، نقص عضو، از كارافتادگي دائم و كامل و نيز از كارافتادگي موقت روزانه و هزينه درمان ناشي از جراحات بدني كه در اثر حادثه در 24ساعت باشد، پوشش داده مي‌شود و حتي در اين نوع بيمه نامه تمامي خطرات ناشي از كار و ورزش نيز تحت شرايطي مي‌تواند تحت پوشش باشد، و چنانچه بيمه شده‌اي در اثر مصدوميت ناشي از حادثه فوت نمايد، تمام سرمايه مندرج در بيمه نامه بدون اينكه چيزي از آن كسر گردد تمام و كمال به كسي كه نامش در بيمه نامه بعنوان استفاده كننده قيد شده است، پرداخت مي‌گردد و همچنين در صورتي كه براي بيمه شده در اثر خطرات تحت پوشش، حادثه‌اي پيش آيد و منجر به نقص عضو گردد، با توجه به كلي و جزيي بودن نقص عضو، غرامت پيش بيني شده در بيمه نامه به وي پرداخت خواهد شد و علاوه بر آن در صورتي كه بيمه شده براثر وقوع حادثه دچار مصدوميت شده و جهت معالجه خويش متحمل پرداخت هزينه گردد، هزينه درمان او مطابق عرف حداكثر تا سقف مبلغ مورد تعهد پرداخت مي‌گردد.