در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مراحل خرید بیمه عمر بیمه کوثر چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

مراحل خریداری بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه کوثر

کسب اطلاعات مربوط به بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری بیمه کوثر

 تماس و مراجعه به یکی از دفاتر نمایندگی ، کارگزاری ، دفتر مرکزی و یا شعب بیمه کوثر در تهران و شهرستانها و یا پر کردن فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس https://www.bidbarg.com/ و تماس برترین نمایندگان بیمه کوثر با شما

تکمیل فرم پیشنهاد بیمه عمر و سرمایه گذاری بیمه کوثر

انجام چکاپ پزشکی بدون پرداخت هزینه در صورت لزوم حسب تشخیص شرکت بیمه کوثر

پرداخت حق بیمه از طریق یکی از روشهای پرداخت الکترونیکی ( سایت شرکت بیمه کوثر ) ، فیش بانکی حاوی شناسه واریز و ...