در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

پوشش بیمه عمر بیمه کوثر چگونه است
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

شرایط عمومی بیمه نامه عمر و سرمایگذاری تمامی شرکت های بیمه بر اساس آیین نامه 68 مصوب شورای عالی بیمه است.

شرایط خصوصی بیمه نامه بشته به اطلاعات و وضعیت خاص بیمه شده و سرمایه خریداری شده و سایر پوشش ها است. شرایط خصوصی همان طور که از اسمش پیداست برای هر بیمه نامه و هر شخص، متفاوت از دیگری است.

شرایط خصوصی، بسته به توافقات خصوصی بین بیمه گر و بیمه گذار متفاوت است.