در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا سود بیمه عمر نزول و ربا محسوب نمیشه ؟ و آیا بیمه عمر بدون سود هم داریم ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز بخش سرمایه گذاری بیمه های عمر بر طبق قانون بانکداری جمهوری اسلامی ایران عمل میکنه و تمامی قوانین اون بر طبق قوانین هست. در صورتی که نگران هستین جهت اطمینان خاطر شما تمامی شرکت های بیمه جهت شرعی بودن سود بیمه های عمر از مراجع تقلید مجوز دارن.

برای داشتن اطلاعات بیشتر میتونین به لینک بررسی بیمه عمر از نظر شرعی مراجعه نمایید.

باتشکرsmiley