در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

پوشش بیمه عمر بیمه پاسارگاد چگونه است
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،
بیمه عمر بسته به شرایط بیمه شده ، اعم از سن ، قد ، وزن ، شغل ، سلامتی بیمه شده متفاوت می باشد ، ولی در صورت سلامت کامل و شاغل بودن شخص و بزرگسال بودن ، یک بیمه عمر باید شرایط زیر را دارا باشد :
1. فوت به هر علت
2.فوت بر اثر حادثه
3.نقص عضو و ازکارافتادگی بر اثر حادثه
4.هزینه پزشکی حادثه
5.معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی کامل و دائم
6.دریافت غرامت در صورت از کارافتادگی دائم و کامل
7.کمک هزینه بیماریهای خاص
8.سود تضمینی و سود مشارکت در منافع
9. بیمه آتش سوزی منازل مسکونی
10.کارت رایگان بستری بیمارستانی (بصورت رایگان و برای سرمایه های بالای 2 میلیون تومان)